03 Decembrie 2018Sursa: IGPR

ȚIGARETE DE CONTRABANDĂ, DESCOPERITE DE POLIȚIȘTI

Peste 800.000 de țigarete fără timbru de accizare au fost descoperite de polițiștii din Galați în interiorul și caroseria a patru autoutilitare. Patru bărbați din Republica Moldova au fost reținuți pentru 24 de ore.

 

Imagini - https://youtu.be/KWhic77M_Tc

 

La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii Postului de Poliție Fârțănești din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați au descoperit, la marginea unui drum din afara localității, patru autoutilitare și mai multe persoane care, la vederea polițiștilor au încercat să fugă și să se ascundă.

 

Patru bărbați din Republica Moldova, cu vârste cuprinse între 20 și 45 ani, au fost depistați  de polițiști, trei dintre aceștia ascunzându-se în vegetația din zona respectivă și unul, pe raza comunei Vlădești, în timp ce se îndrepta către punctul de trecere a frontierei.

 

La fața locului s-a deplasat echipa operativă formată dintr-un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor, care, în urma verificării interiorului și caroseriei celor patru autoutilitare au descoperit, ambalate în saci de rafie, 40.484 de pachete de țigarete fără timbru de accizare.

 

Polițiștii au ridicat țigaretele, în vederea continuării cercetărilor și au indisponibilizat cele patru autoutilitare.

 

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Cei patru bărbați au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii