14 Mai 2019Sursa: IGPR

REȚINUȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iaşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au surprins în flagrant delict, ieri, 13 mai, o persoană, care ar fi comercializat canabis. În aceeași zi, au efectuat șase  percheziții, în municipiul Iași, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și operațiuni fără drept cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

video: https://youtu.be/pHTPMvlAVs4

Din cercetări a rezultat că drogurile ar fi fost traficate pe raza municipiului Iași de membrii rețelei, ce și-ar fi desfășurat activitatea infracțională pe două paliere, respectiv cel al comercializării drogurilor de risc și un palier al vânzării substanțelor susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate droguri de risc (canabis), canabinoizi sintetici, bani, substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, produse vegetale și substanțe folosite la fabricarea substanțelor susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Trei  bărbați au fost reținuți de procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, pentru 24 de ore, față de aceștia fiind emise ulterior mandate de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași și al jandarmi.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii