07 Ianuarie 2021Sursa: IGPR

REȚINUT PENTRU TRAFIC DEDROGURI DE MARE RISC

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Covasna, efectuează cercetări într-un dosar penal de trafic de droguri de mare risc.

La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Covasna, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B. T. Covasna, au surprins în flagrant delict un tânăr, de 23 de ani, din județul Covasna, în timp ce ar fi  încercat să comercializeze 100 de comprimate de MDMA.

În continuarea cercetărilor, a fost efectuată o percheziție domiciliară în județul Covasna, la adresa unui alt tânăr, de 23 de ani, care ar fi furnizat respectivele comprimate.

De aici, polițiștii au ridicat 7 comprimate/fragmente de comprimate MDMA, 3 grame de cannabis, 2 grindere, un cântar electronic, o armă neletală, cu aer comprimat, supusă autorizării, o cutie cu alice, 44 de petarde de diferite tipuri și dimensiuni, 82.352 de lei, 4.485 de euro, 14.430 de franci elvețieni și 62.000 de forinți.

Tânărul care ar fi furnizat comprimatele a fost reținut pentru 24 de ore, în baza ordonanței de reținere emise de procuror.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Serviciului Rutier și Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna.

 

 

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii