13 Octombrie 2021Sursa: IGPR

PERCHEZIŢII PENTRU DESTRUCTURAREA UNUI GRUP INFRACŢIONAL ORGANIZAT

Astăzi, 13 octombrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, efectuează 53 de percheziţii domiciliare, în judeţele Dolj, Olt şi Mehedinți, pentru documentarea activităţii infracționale a 25 de persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, vânzare și deținere de droguri de risc și mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

 

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate 29 de telefoane mobile, 6 memory-stick-uri, o tabletă, un card de memorie, 179 de pachete cu țigarete, fără timbru fiscal, un act de identitate fals, o bancnotă de 50 de euro falsă, 28 de grame de cocaină, 22 de semințe de cannabis, 2 comprimate MDMA, 3 grindere cu urme de materie, 2 balanțe electronice, precum şi mai multe bunuri ce prezinta urme de materie (pungi, recipiente, farfurii, carduri și bancnote).

 

De asemenea, au fost ridicați 58.000 de lei, 40.000 de euro, 4.100 de dolari și 680 de lire sterline.

 

15 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, pentru audieri.

 

La acţiune participă poliţişti ai serviciilor de combatere a criminalităţii organizate din județele Olt,  Mehedinți, Gorj, Vâlcea și Caraș-Severin, ai brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Pitești şi Timișoara, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt,  precum şi jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Craiova şi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi.

 

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii