08 Decembrie 2017Sursa: IPJ BOTOSANI

JOCURI DE NOROC ORGANIZATE ILEGAL, STOPATE DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din Botoşani au ridicat peste 1.000 de jetoane de poker, o masă de poker și bani, în urma unor percheziții efectuate într-un local public și la locuințele unor bărbați bănuiți că ar fi organizat ilegal jocuri de noroc.

 13 persoane au fost conduse la audieri.

La data de 7 decembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, au efectuat trei percheziţii domiciliare în municipiul Botoşani, dintre care una într-un local public şi două la locuinţele unor persoane fizice.

În urma perchezițiilor, 13 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, după ce au fost depistate într-un local în timp ce jucau poker şi rummy, jocurile fiind organizate fără licenţă sau autorizaţie.

De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 1.200 de jetoane de poker, o masă de joc pentru poker, precum și 1.800 de lei și 100 de euro.

Din cercetări a reieșit că doi bărbaţi, de 32 și 40 de ani, ambii din municipiul Botoşani, ar fi organizat într-un local public jocuri de noroc, tip poker şi rummy, percepând o taxă pentru înscriere şi un procent din fiecare pariu efectuat de jucători.

Mai mult, unul dintre cei doi bărbaţi ar fi oferit bani jucătorilor, percepând o dobândă din suma împrumutată.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de camată și desfăşurarea fără licenţă sau autorizaţie a oricăreie dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc.

La activitate au participat şi specialişti din cadrul Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii