09 Februarie 2018Sursa: IPJ Tulcea

CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE PERSOANE

Două persoane din Tulcea, bănuite că ar fi sechestrat și agresat sexual o minoră, sunt cercetate pentru trafic de persoane.  

La data de 7 februarie  a.c, Poliția Municipiului Tulcea a fost sesizată, de o minoră de 16 ani, din municipiul Tulcea, cu privire la faptul că, a fost lipsită de libertate în mod ilegal și agresată sexual.

Din cercetări au rezultat indicii că, la data de 25 ianuarie a.c, aceasta ar fi fost sechestrată într-o locuință din municipiul Tulcea și agresată sexual de două persoane, din Tulcea. 

La data de 7 februarie a.c, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii din Tulcea, un bărbat, de 23 ani și o femeie, de 21ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind bănuiți de implicare în activitatea in fracțională.

În urma extinderii cercetărilor ancheta a preluată de D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de persoane.

La data de 8 februarie a.c., Tribunalul Tulcea a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor două persoane.

     

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii