14 Septembrie 2018Sursa: IGPR

CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE COCAINĂ

Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au surprins în flagrant delict cinci bărbați care ar fi preluat un colet expediat din Spania ce conținea aproximativ 200 de grame de cocaină.

 

La data de 13 septembrie a.c., polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au prins în flagrant delict cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 46 de ani, bănuiți de trafic internațional de droguri mare risc.

 

Cei în cauză au fost depistați imediat după ce ar fi preluat un colet expediat din Spania ce conținea aproximativ 200 de grame de cocaină.

 

Ulterior, polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare în București, în urma cărora au ridicat 9.500 de lei și 6 telefoane mobile cu cartele SIM. 

 

Trei dintre cei implicați au fost reținuți pentru 24 de ore de procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T., urmând să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

 

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Biroului Tehnic și de Criminalistică – D.I.I.C.O.T..

 

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii