17 Iunie 2015Sursa: IPJ Suceava

BĂRBAT CU SPIRIT CIVIC, CETĂŢEAN AL LUNII IUNIE

Un bărbat din Suceava a predat poliţiştilor un portmoneu cu acte şi bani, pe care îl găsise într-o staţie de autobuz. Poliţiştii au returnat portmonelul, care conţinea 332 de euro şi 210 lei, persoanei care îl pierduse, iar cetăţeanului cu spirit civic i-au acordat o diplomă de merit şi titlul de ,,cetăţean al lunii iunie”.

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava s-a prezentat un bărbat, de 66 de ani, din municipiul Suceava, care a predat poliţiştilor un portmoneu, în care erau mai multe documente, 332 de euro şi 210 lei.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a găsit portmoneul într-o staţie pentru mijloacele de transport în comun, din municipiul Suceava.

Ulterior, în urma verificărilor, a fost identificată persoana care a pierdut portmoneul, un bărbat, de 30 de ani, din comuna Cacica, judeţul Suceava.

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, poliţiştii i-au restituit portmoneul cu actele şi sumele de bani.

Acesta le-a mulţumit atât poliţiştilor, cât şi bărbatului care a dat dovadă de cinste şi spirit civic.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava i-au acordat o diplomă de merit şi titlul de ,,cetăţean al lunii iunie”, pentru onestitate şi spirit civic.

~ ² ² ~

Poliţia Română mulţumeşte cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii, fiind parteneri în activitățile de creştere a siguranţei sociale.

Galerie foto

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii