20 Octombrie 2021Sursa: IGPR

ARMĂ DEȚINUTĂ ILEGAL, DESCOPERITĂ ÎN PĂDURE

La data de 19 octombrie, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Bistrița-Năsăud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, au efectuat două percheziții domiciliare și au ridicat o armă de vânătoare, care ar fi fost deținută ilegal de un bărbat.

Video: https://youtu.be/Kma3GRlFGTg

În continuarea cercetărilor efectuate, în luna iunie 2021, într-un dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Bistrița-Năsăud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, ieri, 19 octombrie, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară.

Perchezițiile au fost desfășurate în localitatea Parva, la locuințele a doi bărbați, de 55, respectiv 36 de ani, ambii din localitate și au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor 2 telefoane mobile, precum și alte obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie.

În continuarea activităților desfășurate, bărbatul de 55 de ani i-a condus pe polițiști într-o pădure, din munții Rodnei, unde a fost descoperită și ridicată o armă letală, de vânătoare, ascunsă în trunchiul unui arbore. Arma în cauză era deținută ilegal de bărbat.

Totodată, au fost puse în aplicare două mandate de aducere, cei doi bărbați fiind conduși la audieri.

Față de bărbatul de 55 de ani, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate.

Acțiunile au beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al polițiștilor Postului de Poliție Parva.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii