04 Decembrie 2018Sursa: IPJ TIMIȘ

URMĂRIȚI INTERNAȚIONAL, DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTI

Poliţiştii  timișeni au depistat cinci persoane urmărite de autoritățile din Italia, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și aderarea la un grup infracțional organizat.

La data de 4 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor municipiului Lugoj, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au  depistat 5 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, urmărite internațional.

Pe numele acestora, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și aderarea la un grup infracțional organizat.

Pentru depistarea acestora, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Italia.

 

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii