22 Februarie 2024Sursa: IGPR

URMĂRIT NAȚIONAL ȘI INTERNAȚIONAL PENTRU ÎNȘELĂCIUNE, TRAFIC DE DROGURI ȘI LOVIRE, DEPISTAT DE POLIȚIȘTI

La data de 21 februarie 2024, în urma cooperării între F.A.S.T. România (prin Serviciul Urmăriri din cadrul I.G.P.R. – Direcția de Investigații Criminale) și F.A.S.T. Ungaria (prin Biroul Național de Investigații - Departamentul Omoruri și Persoane Urmărite), pe baza informațiilor obținute de către I.P.J. Covasna – Serviciul de Investigații Criminale, autoritățile judiciare ungare au depistat pe teritoriul Ungariei un bărbat, de 38 de ani, urmărit național și internațional din 2012.

 

Pe numele acestuia, Tribunalul Covasna a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată, trafic de droguri și lovire sau alte violențe, fiind condamnat la 13 ani și 6 luni de închisoare.

 

În fapt, în perioada 5 – 6 iunie 2007, acesta a transportat din municipiul Miercurea Ciuc, până în municipiul Cluj-Napoca, 217 comprimate de ecstasy și amfetamină.

 

Totodată, la data de 7 noiembrie 2009, împreună cu un bărbat, a lovit o persoană, cauzându-i leziuni corporale ce au necesitat, pentru vindecare, 12 – 14 zile de îngrijiri medicale.

 

De asemenea, în perioada decembrie 2011 – ianuarie 2012, împreună cu alte două persoane, folosind nume și calități mincinoase, ordine de plată tipizate completate cu date false și alte mijloace frauduloase, ar fi indus în eroare mai multe societăți comerciale, cauzând un prejudiciu de 262.253 de lei.

 

Cooperarea dintre structurile de poliție română și maghiară a beneficiat de suportul Serviciului Identificări Judiciare din cadrul Institutului Național de Criminalistică - Poliția Română.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul(click pe link)

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii