18 Mai 2017Sursa: IPJ Vaslui

URMĂRIT INTERNAȚIONAL, DEPISTAT DE POLIȚIȘTI

Un bărbat urmărit la nivel internațional de autoritățile judiciare din Italia pentru trafic de droguri a fost depistat de polițiștii din Vaslui, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 17 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au depistat, pe raza comunei Crețești, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cetățean albanez, urmărit internațional.

Pe numele său, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, bărbatul fiind condamnat pentru infracțiunea de trafic de droguri, faptă comisă pe teritoriul acestui stat, în perioada 2000 - 2001.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat la  Curtea de Apel Iași, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile din Italia.

Pentru depistarea urmăritului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii