17 Iulie 2017Sursa: IGPR

REȚINUȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict și au efectuat 2 percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. /2 bărbați au fost reținuți și au fost ridicați bani și droguri.

La data 14 iulie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Sibiu, au surprins în flagrant delict doi bărbați în timp ce încercau să comercializeze, în parcarea unui centru comercial, droguri de mare risc.

Asupra acestora au fost descoperite comprimate Ecstasy, cocaină și plicuri cu substanță vegetală de culoare maro cu efect stupefiant, în schimbul cărora încercau să obțină 3.700 de euro și 5.000 de lei.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, au fost efectuate două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate droguri (cannabis și Ecstasy), precum și 1.100 de lei și 1.345 de euro.

La data de 14 iulie a.c., cei doi bărbați, de 28 și 55 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar în data de 15 iulie a.c., instanța a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 28 de ani și măsura arestării la domiciliu față de bărbatul de 55 de ani.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii