13 Martie 2018Sursa: IGPR

REŢINUT PENTRU ÎNŞELĂCIUNE, FALSIFICARE ŞI PUNERE ÎN CIRCULAŢIE DE VALORI STRĂINE FALSIFICATE

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Maramureș au reținut un tânăr, bănuit că ar fi pus în circulaţie monede false.

La data de 12 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş, au depistat un tânăr bănuit de comiterea infracţiunilor de înşelăciune, falsificare de monede străine şi punerea în circulaţie de valori străine falsificate.

Acesta este bănuit că ar fi pus în circulaţie, în cursul anului 2017, pe raza judeţului Maramureş, monedă falsă străină.

Cel în cauză este bănuit că ar fi folosit 2.250 euro falşi pentru a plăti contravaloarea unor telefoane mobile achiziţionate de pe un site.

În urma acţiunii desfăşurate ieri, poliţiştii au descoperit asupra lui obiecte susceptibile a proveni din activităţi infracţionale.

Faţă de cel în cauză sa fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii