03 Octombrie 2023Sursa: IGPR

RAZIE DE AMPLOARE ÎN MUNICIPIUL PLOIEȘTI

La acest moment, polițiștii de investigații criminale, de ordine publică și rutieră din cadrul Poliției Municipiului Ploiești desfășoară o razie pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru combaterea faptelor ilegale, în mai multe cartiere din municipiu.

Video - https://youtu.be/B3FqJ43L4iM

 

Astfel, polițiștii Secției nr. 1 de Poliție Ploiești pun în executare 16 mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de săvârșirea mai multor fapte comise cu violență.

 

Activitatea polițiștilor Secției nr. 1 de Poliție Ploiești a constat în documentarea infracțională a 13 persoane, cu vârste între 18 și 45 de ani, care, în cursul lunii septembrie a.c., ar fi săvârșit  infracțiuni precum tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și distrugere.

 

În cadrul acțiunii, participă și polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Rutier, dar și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic.

 

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Activitățile beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul(click pe link)

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii