13 August 2017Sursa: IGPR

PERSOANE SUPRAVEGHEATE JUDICIAR

        Poliţia Română verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.

       În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 156 de persoane şi au fost înregistrate 8 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri.

În perioada 4 – 11 august a.c., la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 156 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 56 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu și faţă de 97 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar și față de 3 persoane față de care a fost dispus controlul judiciar pe cauțiune.

Tot în această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 8 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Astfel, în 6 cazuri, măsura controluiui judiciar a fost înlocuită cu arestarea preventivă, iar într-un caz a fost înlocuită cu măsura condamnării cu executare.

De asemenea, într-un alt caz, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu cea a condamnării cu executare. 

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii