16 Aprilie 2021Sursa: BCCO BACĂU

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE MINORI ŞI PROXENETISM

Ieri, 15 aprilie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, au efectuat 2 percheziții domiciliare în  Oneşti, județul Bacău. Acțiunea a vizat doi bărbați de 32, respectiv 40 de ani, bănuiți de trafic de minori, proxenetism și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2020, cei doi ar fi racolat două minore, pe care le-ar fi exploatat, prin obligare la practicarea prostituției, în locații din municipiile Bacău și Onești, județul Bacău. De asemenea, ar fi determinat o femeie să practice prostituția, înlesnindu-i desfășurarea acestei activități prin intermediul unui site de matrimoniale.

La data de 15 aprilie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău și D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Bacău au efectuat 2 percheziții domiciliare, la locuințele celor doi. La unul dintre ei a fost identificată și ridicată, în vederea continuării cercetărilor, o cantitate de cannabis – drog de risc.

Au fost puse în executare 2 mandate de aducere emise de D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Bacău.

Ca urmare a probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. din Bacău au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 40 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori. Cei doi urmează să fie prezentați astăzi, Tribunalului Bacău, cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

În activități au fost angrenați și jandarmi ai Grupării Mobile Jandarmi Bacău.

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii