08 Noiembrie 2018Sursa: IPJ Prahova

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE PROXENETISM

La această oră, polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române efectuează 10 percheziții la persoane bănuite de proxenetism. 9 mandate de aducere vor fi puse în executare.

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Prahova, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, efectuează 10 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de proxenetism.

Descinderile au loc în municipiul București, precum și în alte locații din județele Prahova, Brașov și Giurgiu.

Astfel, începând cu luna iulie a.c., polițiștii au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane care ar fi racolat femei în vederea practicării prostituției atât în țară, cât și în Marea Britanie.

De asemenea, o parte dintre persoanele în cauză ar fi facilitat practicarea prostituției prin închirierea de imobile în acest scop.

9 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie aduse la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor S.I.A.S. din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și S.A.S. din cadrul I.P.J. Prahova, precum și cu participarea unor echipe de polițiști din cadrul Poliției Capitalei și I.P.J. Giurgiu.

De asemenea, la activități participă și echipe din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii