14 Noiembrie 2017Sursa: DGPMB

PERCHEZIŢII ÎNTR-UN DOSAR DE PROXENETISM

        În această dimineață, polițiștii din Capitală, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează 6 percheziții la locuințele mai multor persoane bănuite de proxenetism.  

La data de 14 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 6 percheziții în București și au pus în aplicare 4 mandate de aducere, într-un dosar în care se efectuează cercetări pentru proxenetism.

Din investigațiile efectuate în cauză și în urma realizării perchezițiilor domiciliare efectuate la adresele persoanelor bănuite a rezultat presupunerea rezonabilă că acestea, în decursul anului 2017, ar fi înlesnit practicarea prostituției mai multor femei, cu scopul de a obține foloase materiale injuste.

Astfel, cei în cauză ar fi postat pe internet anunțuri în vederea racolării clienților sau  ofereau protecție ori transport la adresele de domiciliu ale clienților sau la hotel.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Sectorului 1.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii