14 Septembrie 2017Sursa: DGPMB

PERCHEZIŢII ÎNTR-UN DOSAR DE EVAZIUNE FISCALĂ

Polițiștii din Capitală efectuează 19 percheziții la locuințele unor persoane bănuite că ar prejudiciat bugetul de stat cu aproape 10.000.000 de lei, prin evaziune fiscală cu materiale feroase şi neferoase. 19 persoane vor fi conduse la audieri.

Astăzi, 14 septembrie a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează 19 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu, într-un dosar de evaziune fiscală, în domeniul comerţului cu materiale feroase şi neferoase.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2013 - 2014, reprezentanţii  unor societăţi comerciale ar fi înregistrat în evidenţa contabilă a firmelor şi ar fi declarat organelor fiscale, în mod repetat, achiziţii fictive de bunuri, de la societăţi cu comportament de tip ,,fantomă” şi de la societăţi comerciale a căror identitate ar fi fost folosită fraudulos, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.

19 persoane vor fi conduse la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Capitalei, pentru audieri.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 10.000.000 de lei.

La acţiune participă și polițiști ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii