14 Septembrie 2017Sursa: IPJ BIHOR

PARFUMURI ȘI COSMETICE CU SUSPICIUNI DE CONTAFACERE, CONFISCATE DE POLIȚIȘTI

Peste 530 de parfumuri și produse cosmetice, susceptibile a fi contrafăcute,  au fost confiscate de polițiștii de investigare a criminalității economice, în urma unei percheziții efectuată la domiciliul unui orădean.

Miercuri, 13 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiului Oradea, pentru documentarea și probarea activității infracționale a unui bărbat, de 27 de ani, din Oradea. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

În urma percheziției efectuate, polițiștii au descoperit la domiciliul său 330 de parfumuri de diferite mărci și gramaje, precum și 206 de produse cosmetice, în legătură cu care există suspiciunea că ar fi contrafăcute.

Parfumurile și produsele cosmetice, în valoare totală de aproximativ 77.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 

Galerie foto

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii