07 Decembrie 2017Sursa: IGPR

GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN FURTURI DIN LOCUINȚE, DESTRUCTURATĂ

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, ai Direcției Operațiuni Speciale și procurorii D.I.I.C.O.T. au prins în flagrant delict trei bărbați în timp ce încercau să sustragă bani dintr-o locuință. Pentru documentarea cazului au fost efectuate 5 percheziții, iar 3 persoane au fost reținute.

 

La data de 6 decembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a trei persoane, în momentul în care încercau să sustragă o suma de bani dintr-un imobil situat pe raza municipiului Timișoara.

 

Din cercetări a reieșit că cei în cauză fac parte dintr-un grup infracțional specializat în furturi din locuințe.

 

Pentru documentarea întregii activități infracționale, în cauză au fost efectuate cinci percheziții pe raza municipiului Timișoara, la locuințele bănuiților.

 

Cinci persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara pentru audieri, față de trei dintre acestea luându-se măsura reținerii pentru 24 de ore.

 

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, furt calificat, dare de mită, instigare la divulgare de informații nepublice și șantaj.

 

La activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Timiș și jandarmi. Acțiunea a beneficiat de sprijinul tehnic al lucrătorilor D.G.A..

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii