19 Iunie 2017Sursa: IGPR

GRUPARE INFRACȚIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC ŞI CONSUM DE DROGURI DE RISC, DESTRUCTURATĂ

Poliţiştii specializați în combaterea criminalităţii organizate din Timișoara și ai Direcției Operațiuni Speciale, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au  efectuat 6 percheziţii la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializată în trafic şi consum ilicit de droguri de risc.

Astăzi, 19 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza localităților Variaș și Periam.

 

Percheziţiile au vizat destructurarea unei grupări infracționale specializată în trafic şi consum ilicit de droguri de risc.

 

În cadrul acţiunii, au fost descoperite diverse cantităţi de cannabis și 55 de plante de canabis aflate în diferite stadii de dezvoltare.

 

5 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 36 de ani,  au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

 

La acțiune au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timișoara.

 

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

 

Galerie foto

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii