02 August 2012Sursa: IGPR

GRUPARE INFRACŢIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN FURTURI DIN LOCUINŢE, DESTRUCTURATĂ


În fapt, în jurul orei 07.40, B.S. de 50 de ani, din Bucureşti a plecat de la domiciliu, deplasându-se la locuinţa lui M.N. de 44 de ani, din Bucureşti.

Cei doi au mers la o adresă din sectorul 2, unde, mai bine de o oră, au supravegheat zona. După o asigurare prealabilă, prin escaladarea gardului imobilului, au pătruns în curte, unde prin forţarea sistemelor de închidere de la uşa de acces şi a unei ferestre, au intrat în imobil.

După aproximativ o oră, cei doi suspecţi au ieşit pe poarta imobilului, având asupra lor o geantă de voiaj şi o geantă de umăr, moment în care poliţiştii i-au imobilizat.

Cu ocazia controlului corporal, asupra lor au fost găsite mai multe bunuri, bani şi bijuterii despre care s-a stabilit ulterior că aparţin părţii vătămate, prejudiciul creat fiind de aproximativ 10.000 de lei, recuperat în totalitate.

Totodată, în geanta de umăr găsită asupra acestora se aflau mai multe scule şi instrumente (chei reglabile, şurubelniţe, pensetă metalică, instrumente artizanale folosite la deschiderea yallei, după ruperea jumătăţii exterioare a butucului) folosite de regulă de lăcătuşi mecanici sau pentru ruperea încuietorilor uşilor de acces.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi şi conduşi la sediul Sectorului 6 Poliţie - Serviciul de Investigaţii Criminale, în vederea continuării cercetărilor.

Competentă teritorial, Secţia 6 Poliţie îi va prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, cu propunere de arestare preventivă.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii