14 Februarie 2019Sursa: IGPR

CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE MINORI

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat, astăzi, 14 februarie a.c., trei percheziţii, pe raza județului Bistrița-Năsăud, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de minori.

 

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în cursul anilor 2016, respectiv 2017, o tânără, de 20 de ani, din Sigmir şi un bărbat, de 63 de ani, din localitatea Chiochiș ar fi recrutat o minoră, pe care ar fi găzduit-o şi ar fi determinat-o să practice prostituţia.

 

De asemenea, un tânăr, de 22 de ani, din Viișoara ar fi recrutat, în cursul anului 2018, o minoră, ar fi găzduit-o și determinat-o să practice prostituția.

 

Astfel, au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

 

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bistriţa-Năsăud.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii