14 Septembrie 2017Sursa: IPJ Teleorman

CERCETAȚI PENTRU BRACONAJ

Trei persoane bănuite de braconaj cinegetic au fost depistate de polițiștii din Teleorman, în urma unei acțiuni organizate aseară. Polițiștii au ridicat o armă letală deținută ilegal și cartușele aferente.        

La data de 13 septembrie a.c., în timp ce desfășurau o acțiune pentru protejarea fondului cinegetic și prevenirea braconajului, polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au observat un autoturism care se deplasa în apropierea pădurii Blejeşti, luminând cu o lampă tip proiector pentru căutarea vânatului.

Poliţiştii au pornit în urmărirea vehiculului, iar pe parcursul urmăririi din autoturism a fost aruncată pe geam o armă. Autoturismul a fost oprit, iar în interiorul acestuia au fost identificate 3 persoane, de 22, 30 și 34 de ani, toate din Teleorman.

De asemenea, în interiorul vehiculului s-au găsit două cartuşe letale de vânătoare, calibrul 12, aferente armei, o lanternă şi un telefon mobil.

Din cercetări a reieşit că arma aruncată din autoturism era deținută ilegal, aceasta  făcând parte din categoria armelor letale, cu două ţevi, având destinaţia de vânătoare.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care polițiștii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic, bunurile descoperite fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

         

 

Galerie foto

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii