17 Aprilie 2018Sursa: IPJ

BĂRBAȚI URMĂRIȚI INTERNAȚIONAL, DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTI

Doi bărbați urmăriți internațional, pe numele cărora erau emise mandate de executarea a pedepsei cu închisoarea, au fost depistați de polițiștii din Bihor.

Luni, 16 aprilie a.c., polițiști ai Poliției Municipiului Oradea au depistat, în trafic, un bărbat de 52 de ani, din comuna Baciu, județul Cluj, urmărit internațional.

Judecătoria Marghita a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care era condamnat la 3 ani, 9 luni și 20 de zile de închisoare, pentru comiterea unor infracţiuni la regimul rutier și a infracțiunii de înșelăciune.

Tot luni, 16 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Biharia au identificat și reținut un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Diosig, județul Bihor, urmărit internațional.

Judecătoria Oradea a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care era condamnat la o pedeapsă de 3 ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cele două persoane au fost încarcerate în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnate.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii