24 Februarie 2024Sursa: IGPR

ARESTAȚI PREVENTIV PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI MARE RISC

La data de 23 februarie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au documentat activitatea infracțională a două persoane, cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

 

La aceeași dată, persoanele cercetate au fost depistate în flagrant delict în timp ce ar fi deținut în vederea comercializării, pentru 15.000 de euro, aproximativ un kilogram de canabis (drog de risc) și 150 de grame de cocaină (drog de mare risc), ascunse în interiorul sistemului de sonorizare al unuia dintre vehiculele cu care se deplasau.

 

Astfel, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea celor două persoane, pentru 24 de ore.

 

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov, care a admis propunerea și a emis mandate de arestare preventivă pe numele persoanelor cercetate, pentru 30 de zile.

 

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

 

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul(click pe link)

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii