16 Mai 2018Sursa: IGPR

ACȚIUNI PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA BRACONAJULUI PISCICOL

Peste 2 tone de pește fără documente legale, 500 de unelte de pescuit și 10 ambarcațiuni au fost ridicate de polițiști, în urma acțiunilor desfășurate, în luna aprilie, pentru protejarea fondului piscicol. 

În perioada 1 – 30 aprilie a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcției de Ordine Publică a Poliției Române, polițiștii au continuat acțiunile pentru protejarea fondului piscicol.

Astfel, au fost organizate aproape 900 de acțiuni și controale, pe parcursul cărora au fost verificate 520 de societăți comerciale, asociații de profil, depozite, amenajări piscicole, piețe și târguri.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au întocmit 139 de dosare penale, în cadrul cărora sunt cercetate 94 de persoane. 

De asemenea, polițiștii au aplicat 307 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000.000 de lei și au confiscat aproximativ 2.250 de kilograme de pește din diferite specii, din care 9 kilograme de sturion, fără documente legale de proveniență.

Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării 10 ambarcațiuni, 500 de unelte de pescuit, un autovehicul și alte 54 de bunuri.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii