12 Iulie 2018Sursa: IGPR

ACȚIUNI ALE POLIȚIEI ROMÂNE, PENTRU SIGURANȚA PUBLICĂ

Polițiștii au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunități. Poliția Română a intervenit la peste 3.050 de evenimente și au fost aplicate aproape 10.000 de sancțiuni contravenționale.

 

La data de 11 iulie a.c., peste 10.300 de poliţişti au acționat, la nivel național, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

 

Au fost organizate 4.123 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 279 de aparate radar.

 

De asemenea, au fost organizate 326 de acțiuni și s-a intervenit la 3.050 de evenimente, dintre care 2.519 au fost sesizate prin 112.

 

În urma activităților, au fost constatate 853 de infracţiuni, 130 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.

 

De asemenea, au fost depistate 8 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 75 de măsuri preventive.

 

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 9.985 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 3.000.000 de lei.

 

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 125 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 576 de permise de conducere și au fost retrase 195 de certificate de înmatriculare.

 

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii