19 Februarie 2016Sursa: IGPR

EVALUAREA ACTIVITĂȚII DESFĂȘURATE DE POLIȚIA ROMÂNĂ ÎN ANUL 2015

,,Poliția Română este o organizație puternică, modernă și profesionistă, fiind una dintre instituțiile fundamentale în garantarea siguranței cetățeanului.” – ministrul afacerilor interne, domnul Petre TOBĂ.

La data de 19 februarie a.c., chestorul de poliţie Bogdan Despescu, şeful Poliţiei Române, a prezentat ,,Evaluarea Activităţii Desfăşurate de Poliţia Română în anul 2015”.  

Activitatea a avut loc în prezenţa ministrului afacerilor interne, domnul Petre TOBĂ, a procurorului general interimar al României, domnul Bogdan LICU și a procurorului șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, domnul Daniel HORODNICEANU.  

De asemenea, în sală au fost prezenţi, alături de distinşii invitaţi, reprezentanţi ai principalelor structuri cu care Poliţia Română colaborează, ataşaţii de afaceri interne şi ofiţerii de legătură acreditaţi la Bucureşti, reprezentanţi ai direcţiilor centrale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, directorii din Inspectoratul General al Poliţiei Române, reprezentanţii Corpului Naţional al Poliţiştilor şi ai sindicatelor reprezentative de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.

În sistem videoconferinţă, de la nivel judeţean, au participat toţi reprezentanţii structurilor teritoriale ale Poliţiei Române, alături de care au fost invitaţi colegi de la celelalte arme din minister, reprezentanţi ai Ministerului Public, administraţiei publice locale şi organizaţii sindicale.

 

 

Fişiere ataşate

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii