Caută în arhivă
Afişează

Poliția Română recomandă șoferilor să circule cu atenție sporită și să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo-rutiere,atunci când circulă în zone cu instabilitate atmosferică.

Citeşte tot
18 Septembrie 2017Sursa: IGPR

COMUNICAT

Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este împuternicit să comunice următoarele:

Citeşte tot

Poliţia Română continuă acţiunile pentru asigurarea unui climat de siguranţă în incinta şi zona adiacentă unităţilor de învăţământ preuniversitar, pentru prevenirea şi combaterea delincvenţei juvenile şi a [...]

Citeşte tot
11 Septembrie 2017Sursa: IPJ Suceava

AŢI VĂZUT ACEST COPIL?

Poliţia caută un copil, de 14 ani, din judeţul Suceava, care a plecat de acasă şi nu s-a întors.

Citeşte tot

Ion Apostu, poliţist din anul 1990, lucrează acum la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vrancea. Zilnic se confruntă cu apelurile şi sesizărilor cetăţenilor.

Citeşte tot
09 Septembrie 2017Sursa: IGPR

CONVENȚIA ȘEFILOR POLIȚIILOR EUROPENE 2017

Șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu, a participat, în această săptămână, la Convenţia Şefilor Poliţiilor Europene, eveniment ce a avut loc la sediul Europol.

Citeşte tot
07 Septembrie 2017Sursa: IPJ Arad

AȚI VĂZUT-O?

Polițiștii caută o fată de 14 ani, din Arad, care a plecat de acasă. Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Citeşte tot
04 Septembrie 2017Sursa: IGPR

Vă amintiți cine este #EDWARD?

Edward este un proiect european care vizează #SiguranțaRutieră, susținut de Comisia Europeană, în care este parte și #PolițiaRomână.

Citeşte tot

Față de sezonul estival anterior, infracțiunile de natură judiciară au scăzut cu 18%, furturile de pe plajă au scăzut cu 70%, iar cele din autoturisme au scăzut cu 22%.Poliția Română mulțumește tuturor turiștilor și [...]

Citeşte tot

Poliţiştii români au terminat cu succes misiunea desfăşurată în patru staţiuni turistice din Bulgaria. Timp de două luni, aceştia au acordat sprijin şi au consiliat peste 4.200 de români care au ales să-şi petreacă [...]

Citeşte tot

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii