28 Februarie 2019Sursa: IGPR

DELEGAȚIA OSCE – VIZITĂ LA INSPECTORATUL GENERAL AL POLIȚIEI ROMÂNE

Astăzi, 28 februarie, conducerea Poliției Române a primit vizita unei delegații a Organizației pentru Securitate și Cooperare din Europa (OSCE).

Întâlnirea delegației române, condusă de adjunctul șefului Poliției Române, comisar-șef de poliție Florian Dragnea, cu delegația OSCE, condusă de doamna Rasa OSTRAUSKAITE, coordonatorul OSCE pentru combaterea amenințărilor transnaționale, însoțită de doamna Denise Mazzolani, director adjunct al Unității de Problematici Strategice Polițienești - consilier pentru criminalitate cibernetică, din cadrul Secretariatului OSCE, a avut loc la sediul Inspectoratului General al Poliției Române din București.

Vizita, realizată în contextul prezenţei doamnei Ostrauskaite la Bucureşti, pentru prima dată în funcţia actuală, a avut drept scop consolidarea relațiilor de cooperare dintre Poliția Română și OSCE.

La masa de discuții s-au purtat dezbateri pe problematici referitoare la combaterea infracționalității (de la violența bazată pe gen, criminalitatea și securitatea cibernetică, până la traficul de persoane) și la proiecte şi activităţi OSCE în curs de implementare și în țara noastră.

La dezbateri au participat și reprezentanți ai Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane și Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii