RSS - https://www.politiaromana.ro/https://www.politiaromana.ro/RSS - https://www.politiaromana.ro/CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURIhttps://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/cercetati-pentru-trafic-de-droguriPolițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Vaslui au ridicat 200 de grame de droguri, în urma a trei percheziții efectuate la două persoane bănuite de introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

]]>
2018-02-23 15:42:00https://www.politiaromana.ro/https://www.politiaromana.ro/files/
GRUPARE INFRACȚIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE DROGURI, DESTRUCTURATĂhttps://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/grupare-infractionala-specializata-in-trafic-de-droguri-destructurata1519393010Poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Neamț, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au destructurat o grupare infracțională organizată, specializată în trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Cinci persoane au fost reținute.

]]>
2018-02-23 15:35:00https://www.politiaromana.ro/https://www.politiaromana.ro/files/
PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI DE RISChttps://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/perchezitii-la-persoane-banuite-de-trafic-de-droguri-de-risc15193929463 persoane au fost reţinute pentru 24 ore, iar alte 6 au fost plasate sub control judiciar, în urma a 8 percheziții domiciliare efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bacău şi Constanţa și de procurorii D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Direcției Operaţiuni Speciale.

]]>
2018-02-23 15:34:00https://www.politiaromana.ro/https://www.politiaromana.ro/files/
ÎNTÂLNIREA INSPECTORULUI GENERAL AL POLIȚIEI ROMÂNE CU ATAȘATUL DE AFACERI INTERNE AL GĂRZII CIVILE SPANIOLE LA BUCUREȘTI https://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/intalnirea-inspectorului-general-al-politiei-romane-cu-atasatul-de-afaceri-interne-al-garzii-civile-spaniole-la-bucurestiAstăzi, șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Cătălin Ioniță a avut o întrevedere de lucru cu atașatul de afaceri interne al Gărzii Civile Spaniole la București, domnul Sixto Martinez Moneo. Au fost discutate aspecte referitoare la cazurile comune instrumentate și au fost formulate propuneri de intensificare a cooperării pe componenta operativă.

]]>
2018-02-23 15:27:00https://www.politiaromana.ro/https://www.politiaromana.ro/files/
COOPERARE POLIȚIENEASCĂ INTERNAȚIONALĂ PENTRU DESTRUCTURAREA UNUI GRUP INFRACȚIONAL SPECIALIZAT ÎN PROXENETISMhttps://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/cooperare-politieneasca-internationala-pentru-destructurarea-unui-grup-infractional-specializat-in-proxenetismÎn urma a 21 de percheziții efectuate pe raza județului Constanța, a fost destructurată o grupare infracțională specializată în proxenetism în Cehia, Germania și Regatul Unit al Marii Britanii. În cadrul aceleiași acțiuni, au fost desfășurate simultan activități de cercetare penală pe teritoriul Cehiei, Regatului Unit al Marii Britanii, Germaniei și Elveției.

]]>
2018-02-23 13:25:00https://www.politiaromana.ro/https://www.politiaromana.ro/files/
ARESTAȚI PREVENTIV PENTRU TRAFIC DE MINORIhttps://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/arestati-preventiv-pentru-trafic-de-minoriPolițiștii de combatere a criminalității organizate Olt și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Olt cercetează 2 bărbați din Caracal, pentru trafic de minori. Cei doi au fost reținuți și ulterior arestați preventiv.

]]>
2018-02-23 12:53:00https://www.politiaromana.ro/https://www.politiaromana.ro/files/
UPDATE: PESTE 100 DE PERCHEZIȚII, ÎN CADRUL UNUI DOSAR PENAL DE EVAZIUNE FISCALĂ CU PREJUDICIU DE 2.000.000 DE EUROhttps://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/update-peste-100-de-perchezitii-in-cadrul-unui-dosar-penal-de-evaziune-fiscala-cu-prejudiciu-de-2-000-000-de-euro5 persoane au fost reținute, iar 16.000 de lei, un pistol cu gaz de calibrul 9 mm. și 27 de cartușe nepercutate au fost ridicate, în urma a peste 100 de percheziții efectuate de polițiștii din Arad, în București și în 16 județe, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, într-un dosar penal de evaziune fiscală, cu prejudiciul de 2 milioane de euro.

]]>
2018-02-23 11:00:00https://www.politiaromana.ro/https://www.politiaromana.ro/files/
REȚINUȚI PENTRU CAMĂTĂ ȘI ȘANTAJhttps://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/retinuti-pentru-camata-si-santajPolițiștii din Ilfov au reținut 7 persoane bănuite de camătă și șantaj. În urma perchezițiilor, din locuințele celor în cauză au fost ridicați 32.000 de euro și 7.000 de lire sterline.

]]>
2018-02-23 10:11:00https://www.politiaromana.ro/https://www.politiaromana.ro/files/
ACTIVITĂȚI ALE POLIȚIEI ROMÂNE, PENTRU CREȘTEREA SIGURANȚEI POPULAȚIEIhttps://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/activitati-ale-politiei-romane-pentru-cresterea-sigurantei-populatieiÎn ultimele 24 de ore, peste 12.000 de polițiști au fost în teren și au desfășurat activități pentru creșterea siguranței cetățenilor. Polițiștii au intervenit la peste 2.300 de evenimente, au aplicat peste 9.500 de sancţiuni contravenţionale și au constatat 769 de infracțiuni.

]]>
2018-02-23 09:20:00https://www.politiaromana.ro/https://www.politiaromana.ro/files/
BUNURI CULTURALE ȘI ARME, RIDICATE DE POLIȚIȘTI, ÎN URMA UNOR PERCHEZIȚIIhttps://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/bunuri-culturale-si-arme-ridicate-de-politisti-in-urma-unor-perchezitiiPolițiștii din Galați au ridicat, în urma unor percheziții domiciliare, trei picturi pe pânză, o icoană pe lemn, monede și medalii aniversare, certificate de autenticitate pentru monede, tacâmuri de argint, o baionetă militară, un pistol confecționat artizanal și un pistol de autoapărare cu proiectil de cauciuc.

]]>
2018-02-23 08:44:00https://www.politiaromana.ro/https://www.politiaromana.ro/files/