SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 07.15

Ora:07:15

Data:22 Noiembrie 2022

Sursa:INFOTRAFIC

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7  București-Pitești, traficul se desfășoară pe un carosabil parțial umed, cu valori de trafic normale și vizibilitate bună.

Este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județele Bacău, Neamț, Prahova, Vâlcea și Suceava, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare și se circulă în condiții de iarnă, însă fără restricții de circulație, în județul Maramureș pe DN 18  în Pasul Prislop. Se acționeză cu utilaje pentru deszăpezire.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare. De asemenea, recomandăm șoferilor ca înainte de a porni în călătorie, să se intereseze cu privire la starea părții carosabile, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă și să reducă viteza, folosind frâna de motor.

Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe site-ul oficial - www.politiaromana.ro - secțiunea INFOTRAFIC.