Prezentul formular este destinat doar cererilor/sesizărilor formulate în temeiul Ordonanței Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor.

Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit art.7 din O.G. nr. 27/2002.

Pentru solicitările formulate în temeiul Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, cererile se vor trimite la adresa de e-mail legea544@politiaromana.ro

Formular trimitere petiție


Vă rugăm să apăsați butonul Trimite formular o singură dată și să așteptați mesajul de răspuns.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Inspectoratul General al Poliției Române în scopul soluționării cererii. În vederea realizării acestui scop, datele pot fi dezvăluite unor terți. Datele dumneavoastră sunt stocate pe perioada necesară îndeplinirii atribuțiilor, după care vor fi arhivate potrivit legislației aplicabile. Pentru exercitarea drepturilor prevăzute de Regulamentul General privind Protecția Datelor, persoanele ale căror date personale sunt prelucrate de către Inspectoratul General al Poliției Române pot obține mai multe informații accesând secțiunea https://www.politiaromana.ro/ro/legislatie/protectia-datelor-cu-caracter-personal/exercitarea-drepturilor-persoanei-vizate.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii