Având în vedere încetarea stării de urgență, în contextul menținerii riscului transmiterii infecțiilor cu noul CORONAVIRUS, în perioada următoare, până la revenirea la normalitate, în vederea asigurării dreptului cetățenilor la petiționare dar și a protejării angajaților unităților Poliției Române, activitatea de relații cu publicul se va desfășura astfel:

Activitatea de primire în audiență se va desfășura numai în cazuri cu caracter deosebit, raportat la situația prezentată de către solicitantul audienței.

La audiență vor fi acceptate maxim 2 persoane concomitent, pentru dialogul cu personalul cu funcție de conducere.

Audiența se va limita la un interval de maxim 15 minute, respectându-se, astfel, recomandările medicale de evitare a interacțiunii prelungite dintre mai multe persoane.

Persoanele care participă la audiență vor purta mască și mănuși de protecție.

În situația în care nu se poate realiza primirea în audiență, se poate dispune ca aspectele semnalate să fie transmise spre soluționare unui compartiment de specialitate, solicitantul urmând să primească răspuns la cele sesizate.

În vederea realizării celor de mai sus, solicitanții vor menționa, obligatoriu, în cererea de audiență, telefonul de contact și/sau adresa de e-mail.

Activitatea de consiliere a cetățenilor, prevăzută de O.M.A.I nr.33/2020 privind activitățile de soluționare a petițiilor, primire în audiență și consiliere a cetățenilor, în Ministerul Afacerilor Interne, se va desfășura telefonic, de către lucrătorii cu publicul, cetățenii putând să apeleze numerele de telefon afișate pe site-ul fiecărei unități.

Activitatea de primire a petițiilor cetățenilor va fi asigurată prin intermediul trimiterilor poștale, al adreselor de e-mail sau prin completarea, on-line, a formularelor postate pe site-ul fiecărei unități.

 

 

Date de contact

Adrese contact:
Str. Mihai Vodă nr.6, sect 5, Bucureşti
Tel.021/208.25.25. int.26114

Ghişeu Relaţii cu Publicul:
Str. Domniţa Anastasia nr.1, sect.5, Bucureşti
Tel.021/208.25.25 int.26117
Tel/fax.021/316.66.55

Program de lucru cu publicul:
Luni, Marţi, Joi, Vineri : 08.30-16.30
Miercuri: 08.30-18.30

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul(click pe link)

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii