Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Stire   

TRAFIC RESTRICȚIONAT PE AUTOSTRADA A2 BUCUREȘTI -CONSTANȚA

Data: 31 Martie 2022

Ora: 08:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 31 martie, până la ora 13.00, pe autostrada A2 București – Constanța se vor executa mai multe lucrări de reparații la carosabil, după cum urmează:

- pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București - Constanța, la kilometrii 51 și 58, loc. Nicolae Bălcescu, județul Călărași, circulația este restricționată pe banda numărul 1 pentru efectuarea unor lucrări la rosturile de dilatare. Traficul rutier se desfășoară pe a doua bandă, cu restricție de viteză de 100 de km/h.

- pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București - Constanța, la kilometrul 41, loc. Sărulești, județul Călărași, circulația este restricționată pe banda numărul 1 pentru efectuarea unor lucrări la rosturile de dilatare. Traficul rutier se desfășoară pe a doua bandă, cu restricție de viteză de 100 de km/h;

- pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București - Constanța, pe tronsonul kilometric 32+500 de metri – 33+200 de metri, loc. Fundulea, județul Călărași, circulația este restricționată pe a doua bandă pentru montarea parapetului median. Traficul rutier se desfășoară pe prima bandă, până la ora 16.00.

Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, recomandăm mărirea distanței de siguranță între autovehicule, semnalizarea înaintea schimbării benzii și respectarea limitelor de viteză instituite!