Sursa: INFOTRAFIC   Categorie:    

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 10:45

Data: 12 Ianuarie 2017

Ora: 10:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 10:30, a fost redeschis tronsonul Drajna - Feteşti al autostrăzii A2.

 

Traficul rutier rămâne oprit pe autostrada A2, pe tronsoanele  Bucureşti – Drajna şi Cernavodă - Constanţa, precum şi pe DN 3, pe tronsonul Cobadin – Ostrov (judeţul Constanţa).

 

Având în vedere informarea emisă de Administaţia Naţională de Meteorologie, îi sfătuim pe conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele pregătite pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.).

 

***

 

Conform informaţiilor primite de la secţiile regionale de poliţie transporturi, navigația pe Dunăre a fost suspendată, pe o perioadă nedeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) și 1075 (Baziaș, județul Caraș-Severin).

 

***

 

În judeţul Olt, ceaţa reduce vizibilitatea sub 50 de metri în zona Corabia, pe DN54A Corabia - Grojdibodu şi pe DN54 Corabia - Vişina şi Corabia - Gârcov. Fenomenul mai este semnalat local în judeţul Cluj, iar pentru Sibiu, Vrancea şi Botoşani, Administaţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting.

 

Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (şi pe cele de ceaţă, dacă este cazul).