Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Stire   

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 07:30

Data: 18 Octombrie 2018

Ora: 07:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră este oprită pe sensul de mers Dumbrăvița - Baia Mare al DN 18B, din cauza unui accident rutier produs în afara localității Dumbrăvița, județul Maramureș, în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 4 victime, care au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare. Traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției rutiere.

Astăzi, în intervalul orar 0800 - 1800, pe DN 7, în localitatea Bujoreni, județul Vâlcea, pe tronsonul kilometric 185 - 187, se vor executa lucrări de plombare a gropilor existente în carosabil, alternativ, pe ambele sensuri de mers.

Pe DN 1, pe o distanţă de aproximativ doi kilometri la intrarea în Predeal, sensul de mers Bucureşti - Braşov, se execută lucrări de reparaţii asupra părţii carosabile, traficul rutier fiind dirijat prin semafoare. Și tot pe DN 1, în judeţul Braşov, la kilometrul 220, se execută lucrări la podul de la ieşirea din Şercaia spre Făgăraş, până la începutul lunii noiembrie 2018. Zona este de asemenea semnalizată cu semafoare.

Totodată, pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, circulaţia rutieră este închisă pe sectorul  Șoimuș - Simeria, între kilometrii 354 şi 369, pentru efectuarea lucrărilor de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva - Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj - Deva (în execuție). Se estimează că lucrările vor fi finalizate până în data de 15 noiembrie 2018. Traficul se desfăşoară deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria - Deva.

Iar pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul de mers către litoral, au loc lucrări de reparaţii la sistemul rutier între kilometrii 68+700 metri şi 75+900 metri, circulaţia fiind restricţionată pe sensul către Constanța, între localităţile Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi. Traficul se desfăşoară doar pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), în ambele sensuri pe câte o bandă de circulaţie, până la data de 04 noiembrie 2018.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, vă informăm că la această oră se circulă îngreunat, din cauza numărului mare de autoturisme, în principal pe arterele care acced zona capitalei: Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, DN 1 Otopeni, DN 1A Mogoșoaia, DN 4 Popești-Leordeni și DN 7 în Chitila, toate la intrarea în capitală. De asemenea, traficul este intens și pe DN Centura București, în zonele Chiajna, Bragadiru, Berceni și Pantelimon.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu foarte mare atenție, să nu efectueze depășiri riscante și să păstreze distanța dintre autovehicule, pentru a putea opri în siguranță, în situația în care autovehiculul din față frânează brusc.

Conduceți responsabil!