Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Stire   

SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 07.00

Data: 22 Februarie 2024

Ora: 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (07:00), nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

Se circulă în condiții de ceață în multe județe ale țării: Alba, Arad, Argeș, Botoșani, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Olt, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vaslui și Vrancea.

Este de asemenea semnalată ceață și pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și A4 Ovidiu-Agigea, cu vizibilitate de aproximativ 200 metri, pe alocuri de 100 metri.

Pentru o circulație în siguranță pe timp de ceață, sfătuim conducătorii auto să folosească sistemele de iluminare și dezaburire, să ruleze cu atenție sporită și viteză redusă, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să se asigure temeinic înainte de schimbarea direcției și să evite manevrele riscante!