Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Stire   

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 07:00

Data: 18 Octombrie 2020

Ora: 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții normale, carosabilul fiind uscat, pe principalele artere rutiere, respectiv A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, DN1 București-Ploiești-Brașov și DN7 București-Râmnicu Vâlcea-Sibiu.

Pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 33 – 36+100 de metri, localitatea Fundulea, județul Călărași, traficul rutier a fost deviat de pe calea 1 (sensul către Constanța) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Nodul rutier Fundulea a fost închis pe sensul către Constanta (intrarea spre Fundulea și ieșirea spre Constanța), fiind accesibilă doar intrarea spre București și ieșirea dinspre Constanța. Măsura devierii se menține până la data de 27 noiembrie 2020 și se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

Pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsoanele kilometrice 27 – 17 (Brănești - Cernica, județul Ilfov) și 82 – 74 (Dor Mărunt, județul Călărași), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura devierii se menține până la data de 30 noiembrie 2020 și se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.