Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Stire   

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 07:00

Data: 04 Iulie 2018

Ora: 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor şi la acumulări de apă pe carosabil, situaţia traficului se prezintă astfel:

Tronsoane de drum naţional cu circulaţia întreruptă: 3

- judeţul Covasna: DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa;

- judeţul Suceava: DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava;

- judeţul Vrancea: DN 2L, în localitatea Soveja;

Drumuri judeţene cu circulaţia întreruptă: 5

- judeţul Bacău: DJ 116 Pângăreşti - Oituz, DJ 252B Răcătău de Jos - Pînceşti, DJ 117 Poduri - Berzunţi şi DJ 112A Târgu Trotuş - Tuta;

- judeţul Covasna: DJ 131 intersecție Racoș - Căpeni până la pod Augustin, în apropiere de localitatea Baraolt;

Drumuri judeţene cu circulaţia îngreunată: 5

- judeţul Prahova: DJ 102I Valea Doftanei - Câmpina (kilometrul 34+200 de metri), DJ 101S Valea Doftanei - Secăria (kilometrul 1+300 de metri) şi DJ 214, în localitatea Brebu;

- judeţul Suceava: DJ 177A, în zona localităţii Doroteia şi DJ 174A, pe raza localităţii Broşteni.

Drumuri comunale cu circulaţia întreruptă: 1

- judeţul Braşov: DC 13 Făgăraş - Şona, în localiatea Şona.

***

Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este întreruptă pe raza localităţii Budila (judeţul Braşov), după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulă doar garniturile unui operator privat.

În judeţul Vâlcea, din cauza aluviunilor de pe calea ferată, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 205 Băbeni - Alunu (tronson pe care circulă doar trenuri de marfă) este întreruptă la kilometrul feroviar 34+400 de metri.

În judeţul Teleorman, pe magistrala 900 Timişoara - Bucureşti, la intrarea în staţia CF Roşiori Nord dinspre Craiova, a avut loc zilele trecute un eveniment feroviar. Circulaţia trenurilor pe magistrala sus-menţionată s-a reluat pe ambele sensuri însă, din cauza evenimentului, este întreruptă pe secţia de cale ferată 907 Roşiori Nord (Teleorman) - Costeşti (Argeş), tronson pe care se deplasează doar garniturile unui operator privat. 

***

Astăzi, 4 iulie 2018, în intervalul orar 09:00 - 11:00, circulaţia rutieră va fi închisă pe ambele sensuri de mers, pentru toate categoriile de autovehicule, pe Podul Calafat -Vidin, pentru executarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţie.