Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Stire   

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 07:00

Data: 16 Aprilie 2018

Ora: 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în domeniul traficului rutier, nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier şi nici probleme privind condiţiile meteo - rutiere, vremea fiind frumoasă în toată ţara, fără fenomene care să afecteze vizibilitatea, iar carosabilul este negru şi uscat.

În continuare se menţin cele trei restricţii de tonaj instituite ca urmare a acumulării de apă pe carosabil, respectiv:

- DN 10 Buzău - Braşov, judeţul Buzău - restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

- DN 22 Smârdan - Măcin, judeţul Tulcea - restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi restricţie de viteză de 60 km/h;

- DN 22E Garvăn - I.C. Brătianu, judeţul Tulcea - aceeaşi restricţie pentru tonajul greu, pe tronsonul kilometric 0+000-14+276, iar între kilometrii 13+950 şi 14+276, este impusă şi restricție de viteză, de 10 km/h, fiind totodată interzisă şi oprirea.

De asemenea, din acelaşi motiv, pe DN2N Dumitreşti - Vintileasca, judeţul Vrancea, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri.

Referitor la traficul feroviar menţionăm că în judeţul Dâmboviţa, circulaţia este oprită pe ruta CF 904 Fieni - Pietroșița, din cauza alunecării terasamentului de la kilometrul 65+150.

În ceea ce priveşte traficul aerian şi naval nu sunt probleme de circulaţie.