Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Stire   

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 07:00

Data: 29 Martie 2018

Ora: 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui accident rutier şi nici probleme de fluenţă a traficului.

În judeţul Caraş - Severin, din cauza unui eveniment rutier, în care un tir a rămas imobilizat pe carosabil, circulaţia pe şoseaua de centură a municipiului Caransebeş (DN6) se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 454+450 de metri.

În judeţul Vrancea, traficul rutier pe DN2N Dumitreşti - Vintileasca se desfăşoară pe un fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri, din cauza precipitaţiilor din ultimele zile.

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău - Braşov, din cauza alunecărilor de teren, este restricţionat traficul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

În judeţul Tulcea, DN22 Smârdan - Măcin, din cauza inundaţiilor, este restricţionat traficul greu, al autoturismelor peste 7,5 tone.

Până la sfârşitul lunii mai 2018, se execută lucrări de reparaţii asupra carosabilului, în judeţul Vâlcea, pe şoseaua de centură a oraşului Călimăneşti (DN7), pe tronsonul kilometric 0-2. Circulaţia autovehiculelor este deviată cu ajutorul indicatoarelor rutiere prin oraşul Călimăneşti.

Până la sfârşitul lunii martie 2018, se efectuază lucrări de reabilitare a infrastructurii feroviare în zona staţiei CF Balota, din judeţul Mehedinți. Din acest motiv, circulatia feroviară pe Magistrala 900, între stațiile Drobeta-Turnu Severin și Prunişor, este întreruptă temporar.

În prezent este semnalată ceaţă densă, care determină scăderea vizibilităţii sub 100 m, iar pe alocuri chiar sub 50 m, pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti (km 11-50), pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa (km 12-178) şi pe drumurile naţionale ale judeţelor Bacău, Botoşani, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Suceava şi Teleorman. Pentru prevenirea accidentelor rutiere, recomandăm conducătorilor auto să folosească luminile de ceaţă şi sistemele de dezaburire, să reducă pe cât posibil viteza de deplasare, să nu efectueze depăşiri riscante, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să manifeste permanent o conduită preventivă la volan.