Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Stire   

RESTRICȚII DE TRAFIC PE A2, DN 1 ȘI DN 7, PENTRU EFECTUAREA DE LUCRĂRI

Data: 10 Aprilie 2023

Ora: 09:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 10 aprilie, până la ora 18:00, au loc lucrări de  foraj și montare a stâlpilor pentru panourile fonoabsorbante pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 21, localitatea Brănești, județul Ilfov, motiv pentru care este restricționată prima bandă.

Tot astăzi, până la ora 16:00, pe DN 7, între kilometrii 175+800 de metri – 176, în municipiul Râmnicu Vâlcea, se efectuează lucrări pregătitoare pentru montarea parapeților, astfel că circulația rutieră se desfășoară pe jumătate de cale, dirijată de piloți de circulație.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, pe DN 1 București-Brașov, în funcție de condițiile meteo, se vor efectua lucrări de igienizare, pe tronsonul kilometric 74 – 111, și lucrări de plombare a carosabilului, pe tronsonul kilometric 113 – 126. Traficul rutier este restricționat parțial în zona în care se efectuează lucrările, însă la fata locului sunt prezenți polițiști pentru dirijarea și fluidizarea circulației.

Recomandăm reducerea vitezei în zona lucrărilor, semnalizarea intenției de schimbare a benzii de circulație și evitarea manevrelor periculoase!