Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Stire   

JUDEȚUL ARGEȘ: TRAFIC RESTRICȚIONAT PE AUTOSTRADA A1 BUCUREȘTI-PITEȘTI

Data: 16 Septembrie 2020

Ora: 09:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, până la ora 14:00, circulația este restricționată a doua bandă pe autostrada A1 București-Pitești, sensul de urcare, la kilometrul 113+400 de metri, în apropierea municipiului Pitești, județul Argeș, pentru a permite înlocuirea parapetului metalic avariat.

Totodată, astăzi, în intervalul orar 09:30 – 16:00, pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, între kilometrii 31 – 28, pe raza localității Bolintin Deal, județul Giurgiu, au loc lucrări de reparații la partea carosabilă. Astfel, până la finalizarea lucrărilor, banda numărul 1 este restricționată.

Astăzi, începând cu ora 13:00, timp de 24 de ore, a fost instituită restricție de circulație pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 355, pe raza localității Simeria, județul Hunedoara. Astfel, benda de urgență și banda unu vor fi restricționate pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații la rosturile de dilatare.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.