Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Stire   

AVERTIZARE INFOTRAFIC: JUDEȚUL PRAHOVA, TRAFIC OPRIT PE DC134

Data: 27 Decembrie 2020

Ora: 12:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza precipitațiilor căzute în ultimele ore, respectiv lapoviță și ninsoare, pe partea carosabilă a DC 134 s-a format un strat de gheață care pune în pericol siguranța traficului rutier.

Întrucât configurației zonei face dificilă intervenția utilajelor pentru deszăpezire, s-a procedat la închiderea temporară a circulației pe  D.C. 134 (drumul către Cota 1400), pe tronsonul Cabana Schiori – Cota 1400.

Accesul la obiectivele turistice și domeniul schiabil se poate realiza prin intermediul instalațiilor pe cablu, respectiv telecabina și telegondola.

Pe sectorul de drum în cauză se va interveni pentru deszăpezire imediat după ce condițiile meteo permit acest lucru, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță.

Semnalizarea va fi efectuată cu indicatoare rutiere tip  „ACCESUL INTERZIS” și „DRUM ÎNZĂPEZIT”, iar în zonă vor fi prezenți lucrători din cadrul Poliției Locale Sinaia, precum și din cadrul Poliției Stațiunii Sinaia pentru recomandări.