07 Decembrie 2017Sursa: IPJ PRAHOVA

O MAMA ȘI FIICA SA AU DISPĂRUT. LE-AȚI VĂZUT?

Polițiștii din Prahova caută o tânără de 21 de ani, care a părăsit locuința din Măgurele împreună cu fiica ei de 2 ani și nu au mai revenit.

Orice informație le poate readuce în sânul familiei. Sunați la 112 sau anunțați cea mai apropiată unitate de poliție dacă știți ceva despre ele.

MIRCIOIU IULIANA ALEXANDRA, de 21 de ani, a plecat de la locuința din Măgurele împreună cu fiica ei de 2 ani, ALDEA RALUCA GABRIELA, și nu a mai revenit.

Tânăra are 1.60 - 1.65 m. înălțime, păr negru, până la nivelul umerilor, față ovală, ochi căprui și constituție astenică. Fiica acesteia are 85 cm. înălțime,  18 kg.,  păr negru, cârlionțat, până la nivelul umerilor, față rotundă și ten deschis.

La momentul plecării, tânăra purta o geacă albastră, cu blăniță maro, pantaloni tip jeans, albaștri și o bluză gri. Fetița era îmbracată cu pantaloni verzi cu maro, tip camuflaj, ghetuțe maro și geacă din fâș, neagră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea celor două sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii