04 Octombrie 2021Sursa: IGPR

INVITAȚIE

Jurnaliștii acreditați pe lângă Inspectoratul General al Poliției Române sunt invitați să participe mâine, 5 octombrie, la conferința intermediară a proiectului „Educație Rutieră - Modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră”, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Reprezentanții mass-media interesați să participe la eveniment sunt așteptați, începând cu ora 11.00, la hotel Minerva, sala Himalaya, str. General Gheorghe Manu, nr. 2-4, Sector 1, București.

Conform cadrului normativ în vigoare, organizarea conferinței se va face cu respectarea regulilor de prevenție, respectiv toate persoanele participante să fie vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și sunt asigurate măsuri pentru protecție sanitară.

Vă rugăm să confirmați participarea!

Vă mulțumim!

 

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii